Γνωρίστε τον 13χρονο Sasha Cohen, το πρώτο τρανς άτομο που θα εμφανιστεί σε σειρά του Nickelodeon

Γνωρίστε τον 13χρονο Sasha Cohen, το πρώτο τρανς άτομο που θα εμφανιστεί σε σειρά του Nickelodeon
Instgram (@sasha.a.cohen)

"Ποτέ δεν ένιωθα άνετα με το ποιος είμαι και πάντα πίστευα ότι δεν θα έπαιζα ποτέ έναν τρανς ρόλο, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά εκεί έξω που πρέπει να δουν κάποιον σαν κι αυτά", σημείωσε ο 13χρονος ηθοποιός.

Ο 13χρονος ηθοποιός Sasha Cohen που θα εμφανιστεί μαζί με τη δίδυμή αδερφή του, Natalie, στη σειρά Danger Force είναι το πρώτο τρανς άτομο που συμμετέχει σε ζωντανή εκπομπή του Nickelodeon. Συγκεκριμένα, ο Sasha θα πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου.

«Ποτέ δεν ένιωθα άνετα με το ποιος είμαι και πάντα πίστευα ότι δεν θα έπαιζα ποτέ έναν τρανς ρόλο», είπε ο Sasha στο Variety, όπως μεταδίδει το avmag.gr. «Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά εκεί έξω που πρέπει να δουν κάποιον σαν κι αυτά – ένα πρότυπο που έχει τη δυνατότητα να βγει εκεί έξω».

«Θέλω ο Sasha να δει τη δική του δύναμη ως ηθοποιός και ως άνθρωπος», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης του επεισοδίου, Michael Cohen. «Θέλω να αισθάνεται περήφανος για τη δουλειά του και να αισθάνεται πραγματικά σίγουρος για τον εαυτό του σε κάθε πτυχή και να γνωρίζει ότι θα βοηθήσει να αλλάξει τη ζωή των παιδιών με το να είναι το πρώτο παιδί με τρανς εμπειρία στο Nickelodeon».

Ο Sasha μοιράστηκε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram από το σετ του Danger Force.

«Πέρασα πολύ καλά, δουλεύοντας στο Danger Force και ανυπομονώ να δω το επεισόδιο!», έγραψε.

Το επεισόδιο του Sasha έχει τίτλο “Manlee Men”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα