ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Η Ιταλίδα-μοντέλο που έβγαινε επί 75 μέρες θετική και νίκησε τον κορονοϊό

Η Ιταλίδα-μοντέλο που έβγαινε επί 75 μέρες θετική και νίκησε τον κορονοϊό

H περίπτωση της 23χρονης Μπιάνκα Ντομπρόιου, δεν είχε προηγούμενο στην Ιταλία. Είχε όμως αίσιο τέλος.

Η Μπιάνκα Ντομπρόιου ήταν η πρώτη ασθενής κορονοϊού στην περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια, ωστόσο αυτό που την κάνει ξεχωριστή συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους που προσβλήθηκαν από τον ιό στην Ιταλία είναι πως το 23χρονο μοντέλο από την Μπολόνια κουβαλούσε τον ιό για σχεδόν 75 ημέρες.

Παρά το γεγονός πως νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν δυόμιση μήνες, στις 28 Φεβρουαρίου, και παρά το γεγονός επίσης ότι εδώ και καιρό αισθάνεται καλά, όλα τα τεστ που έχει κάνει από τότε, έδειχναν πως παρέμενε θετική στον κορονοϊό.

Η ίδια αν και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο από τις αρχές Μαρτίου βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της. Έτσι, μετά από συνολικά 11 τεστ, κατάφερε επιτέλους να δει αρνητικό αποτέλεσμα και να λήξει αυτός ο εφιάλτης που ζούσε όλο αυτό το διάστημα.

"Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν κάτι περισσότερο από δύο μήνες σκέτη κόλαση. Δεν θυμόμουν καν πως είναι να βγαίνεις για λίγο από το σπίτι για έναν περίπατο. Όταν με πήραν οι γιατροί να μου ανακοινώσουν πως το τελευταίο τεστ ήταν θετικό, πήδηξα από το κρεβάτι μου από τη χαρά. Επιτέλους μπορώ να πω ότι νίκησα τον κορονοϊό", σχολίασε η η 23χρονη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Ιταλία, Covid-19
SHARE: