Η Μισέλ Ομπάμα διαβάζει ιστορίες για παιδιά

Η Μισέλ Ομπάμα
Η Μισέλ Ομπάμα AP

Η Μισέλ Ομπάμα θα διαβάζει ιστορίες για παιδιά LIVE μέσα από δύο κανάλια στο Youtube. "Είμαι ενθουσιασμένη που θα δώσω στα παιδιά μια ευκαιρία να ακούσουν υπέροχες ιστορίες".

Η Μισέλ Ομπάμα θα διαβάζει ιστορίες για παιδιά που λόγω της παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού παραμένουν σπίτι. Σε συνεργασία με τα ιδρύματα "PBS Kids" και "Penguin Random House" η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, θα συμμετέχει σε μια σειρά βίντεο, όπου θα διαβάζει παιδικά βιβλία ξεκινώντας από το "The Gruffalo", της Jilia Donaldson, το οποίο και εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1999.

Σύμφωνα με τον Independent, τα βίντεο θα προβάλλονται LIVE στο Youtube από τα κανάλια των "PBS Kids" και "Penguin Random House", ξεκινώντας τη Δευτέρα 20 Απριλίου και για κάθε Δευτέρα για τέσσερεις εβδομάδες μέχρι τις 11 Μαΐου.

ADVERTISING

"Όταν ήμουν παιδί λάτρευα να διαβάζω δυνατά. Όταν έγινα μητέρα, αντλούσα απεριόριστη χαρά από το να μοιράζομαι ιστορίες με τα δικά μου παιδιά κι αργότερα ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δώσω στα παιδιά μια ευκαιρία να εξασκήσουν το διάβασμα τους, αλλά και να ακούσουν υπέροχες ιστορίες (κι που θα προσφέρω ένα μικρό διάλειμμα για τους γονείς αλλά και όσους φροντίζουν παιδιά).

SHARE: