Κολομβιανός σκηνοθέτης γυρίζει ταινία με κινητά εν μέσω καραντίνας

Κολομβιανός σκηνοθέτης γυρίζει ταινία με κινητά εν μέσω καραντίνας
Ο Κολομβιανός σκηνοθέτης Τρομπετέρο Youtube

Ο Κολομβιανός σκηνοθέτης, Χάρολντ Τρομπετέρο, γυρίζει την νέα του κωμωδία "The Bathroom" με τη βοήθεια κινητών τηλεφώνων.

Ο Χάρολντ Τρομπετέρο, κολομβιανός σκηνοθέτης, έχει σκηνοθετήσει 21 ταινίες, ενώ είναι υπεύθυνος για την παραγωγή ακόμη 30. Ωστόσο τώρα, εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού και με τους ηθοποιούς καθηλωμένους σπίτι, βρήκε μία νέα λύση.

Συγκεκριμένα γυρίζει τη νέα του κωμωδία “The Bathroom”, δηλαδή “Το μπάνιο”, με κινητά τηλέφωνα και τους συγγενείς των ηθοποιών να βοηθούν ως κάμεραμεν και μακιγιέρ, ενώ ο ο Τρομπετέρο δίνει τις οδηγίες μέσω βιντεοκλήσεων.

Μιλώντας στο Reuters ο Κολομβιανός σκηνοθέτης τόνισε: “Όταν γράφαμε το σενάριο, συνάντησα ένα απόσπασμα του Δαρβίνου που είπε ότι στην εξέλιξη των ειδών αυτοί που προσαρμόστηκαν καλύτερα ήταν εκείνοι που επιβίωσαν. Για πολύ καιρό θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέους τρόπους και να κάνουμε τα πράγματα υπό αυτές τις συνθήκες”.

Όσον αφορά γιατί επέλεξε το μπάνιο, εκείνος απάντησε ότι είναι το μόνο μέρος μέσα στο σπίτι εν μέσω καραντίνας που δεν έχει χαθεί η ιδιωτικότητα.

Η πρωταγωνίστρια, Marcela Carvajal, με δηλώσεις της επίσης στο Reuters ανέφερε ότι πρόκειται για όνειρο να γυρίζει κανείς ταινίας υπό αυτές τις συνθήκες: “Έκλαψα γιατί νόμιζα ότι δεν θα επιστρέψω στη δράση για πολύ καιρό. Είναι ένα όνειρο να κάνεις μια ταινία σε αυτήν την εποχή. Δεν φοβάμαι τόσο πολύ την ασθένεια, αλλά για το τι θα συμβεί στο μέλλον”.

Οι κινηματογράφοι, τα θέατρα και άλλες δημόσιες διοργανώσεις απαγορεύονται στην Κολομβία λόγω του κορονοϊού από τον Μάρτιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα