Κορονοϊός: Το μήνυμα ελπίδας του προσωπικού του ΑΧΕΠΑ – “Μία διαφορετική ημέρα”

Κορονοϊός: Το μήνυμα ελπίδας του προσωπικού του ΑΧΕΠΑ – “Μία διαφορετική ημέρα”
Facebook

Στην πρώτη γραμμή με ζήλο, παρά τους κινδύνους για τους ίδιους, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Γ' Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής παραμένουν και μάχονται τον κορονοϊό.

Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον κορονοϊό και παρά τις δυσκολίες, παραμένουν δυνατοί και μας δίνουν κουράγιο. Γιατροί και νοσηλευτές της Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, μάχονται καθημερινά κατά του ιού.

Σε κείμενο που δημοσίευσαν στο Facebook έκαναν λόγο για μια διαφορετική ημέρα, μια ημέρα ελπίδας.

Δείτε το μήνυμά τους:

H Γ’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική σήμερα, γεμάτη μόνο από ασθενείς με λοίμωξη από Covid-19 αλλά και από ανθρώπους χαμογελαστούς και αφοσιωμένους στην δουλειά τους, έτοιμους για όλα, με οργάνωση, γνώση, σωστή προετοιμασία και αγάπη για την προσφορά τους προς τους πάσχοντες.

Ο Διευθυντής και Καθηγητής της κλινικής κ. Ισαάκ Κεσίσογλου και όλα τα μέλη του προσωπικού της κλινικής δίνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στις εξαιρετικές νοσηλεύτριες και νοσηλευτές μας που σηκώνουν το βάρος της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της καταιγίδας που μας χτύπησε.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό παραμένουν στις θέσεις τους, στη πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση παρά τους κινδύνους για τους ίδιους και τις οικογένειες τους για να αγωνιστούν για να αντιμετωπίσουν συντεταγμένα και με ανιδιοτέλεια τις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί πράττοντας το χρέος τους προς τον συνάνθρωπο.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα