Σελίν Ντιόν, Μπίμπερ και άλλοι Καναδοί ένωσαν τις φωνές τους κατά του κορονοϊού

Σελίν Ντιόν, Μπίμπερ και άλλοι Καναδοί ένωσαν τις φωνές τους κατά του κορονοϊού
Η Σελίν Ντιόν Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Σπουδαίοι Καναδοί καλλιτέχνες συμμετείχαν στη διαδικτυακή εκδήλωση “Stronger Together/ Tous Ensemble” προς τιμήν των γιατρών και νοσηλευτών, αλλά και για τη συγκέντρωση χρημάτων με προορισμό τις τράπεζες τροφίμων.

Η Σελίν Ντιόν, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Μάργκαρετ Άτγουντ: μια πλειάδα Καναδών καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων, από τα σπίτια τους όπου βρίσκονται σε καραντίνα, όπως και ο περισσότερος κόσμος, συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή σε μια διαδικτυακή εκδήλωση για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της επιδημίας του κορονοϊού και για τη συγκέντρωση χρημάτων για τις τράπεζες τροφίμων.

Η εκδήλωση που είχε τίτλο “Stronger Together/ Tous Ensemble” μεταδόθηκε από πολλά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, αλλά και μέσω διαδικτύου. Στη διάρκειά της πολλές προσωπικότητες τραγούδησαν ή έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης από το σαλόνι ή την κουζίνα του σπιτιού τους, όπως η Σελίν Ντιόν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απέτισε φόρο τιμής σε όλους όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας αλλά και σε άλλους βασικούς τομείς παρά τους κινδύνους και ευχήθηκε οι συμπολίτες της “να παραμείνουν υγιείς και όσο το δυνατό πιο αισιόδοξοι”.

Η συγγραφέας Μάργκαρετ Άτγουντ από την πλευρά της δήλωσε βέβαιη ότι “θα φτάσουμε στο τέλος του τούνελ και όταν συμβεί αυτό θα πρέπει να σκεφθούμε διαφορετικούς και καλύτερους τρόπους για να κάνουμε τα πράγματα”.

Μαρτυρίες και μηνύματα αλληλεγγύης εναλλάσσονταν με τραγούδια επί 90 λεπτά.


Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν οι τραγουδιστές Μάικλ Μπουμπλέ, Μπράιαν Άνταμς, Αλέσια Κάρα, Σανάια Τουέιν, αλλά και ο ράπερ Ντρέικ, όπως και ηθοποιοί όπως ο Κίφερ Σάδερλαντ και ο Ράιαν Ρέινολντς, αθλητές, προσωπικότητες, όπως η πρώην αστροναύτης και νυν γενική κυβερνήτης του Καναδά Τζούλι Παγιέτ, αλλά και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, ο οποίος κάλεσε τους Καναδούς να ενεργήσουν με σύνεση και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Η εκδήλωση είχε επίσης στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις τράπεζες τροφίμων του Καναδά, με τη διοργανώτριά της, τη FoodBanks Canada, να αναφέρει στον λογαριασμό της στο Twitter ότι αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα και ότι οι δωρεές μπορούν να συνεχιστούν μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα