ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Καλλιτέχνες της πόλης μετατρέπουν τα ΚΑΦΑΟ σε έργα τέχνης

Λαμία: Καλλιτέχνες της πόλης μετατρέπουν τα ΚΑΦΑΟ σε έργα τέχνης
LAMIAREPORT

Μεγάλη ανταπόκριση των καλλιτεχνών της Λαμίας στο κάλεσμα του Δήμου για εικαστική δράση στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.

Δυναμική ανταπόκριση επέδειξαν οι καλλιτέχνες της Λαμίας στο κάλεσμα του Δήμου για εικαστική δράση στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.

Καλλιτέχνες με εθελοντική διάθεση προσφέρουν χρώματα χαράς και αισιοδοξίας, καθαρίζοντας τα πρώτα ΚΑΦΑΟ από αφίσες και σκουριές, μετατρέποντάς τα σε έργα τέχνης.

Όπως αναφέρει το lamiareport, Στόχος των διοργανωτών είναι αφενός να ενεργοποιηθεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής προκειμένου να συμμετέχει σε κοινές προσπάθειες μεγάλης απήχησης και αφετέρου το αποτέλεσμα, δηλαδή το καλλιτεχνικό δημιούργημα να προστατευθεί και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία και ο συντονισμός ανήκει στην Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων, στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων και στον ΣΚΕΤΚΕ.

Αρωγός στην συνολική προσπάθεια είναι ο Δήμος Λαμιέων που αγκαλιάζει και στηρίζει τέτοιου είδους παρεμβάσεις, οι οποίες επιδρούν και αναβαθμίζουν αισθητικά το αστικό τοπίο στο οποίο καθημερινά κινούνται οι άνθρωποι δημιουργώντας ευχάριστες χρωματικές ανάσες με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών!

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά: "Στόχος και επιδίωξη όλων μας, είναι όλοι μαζί, σε συνεργασία, να κάνουμε μία πολύ όμορφη, μία πολύ φιλική, που να αξίζει στην ιστορία της. Γι’ αυτό χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της κοινότητας Λαμίας και του προέδρου της Τάκη Συλεούνη, που σε συνεργασία με τα Εικαστικά Εργαστήρια και το ΣΚΕΤΚΕ, προχώρησε σε εικαστικές παρεμβάσεις στα καφάο, δίνοντας χρώμα στο κέντρο και στις γειτονιές. Η δράση αυτή, προέρχεται από τους δημότες και είναι για τους δημότες. Γι’ αυτό και η σημασία και το αποτέλεσμα της έχουν ιδιαίτερη αξία! Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτή την εικαστική δράση και να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση της κοινότητας, για μία όμορφη πόλη".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαμία
SHARE: