Μουσικές Αγάπης: Δωρεά 10.000 ευρώ από την KAE Ολυμπιακός

Μουσικές Αγάπης: Δωρεά 10.000 ευρώ από την KAE Ολυμπιακός
Eurokinissi

Σε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Γιώργος - Παναγιώτης Αγγελόπουλος μέσω του φιλανθρωπικού challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" για την στήριξη του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Με εντυπωσιακό τρόπο συμμετείχε στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA “Μουσικές Αγάπης” η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Παντελής Διαμαντόπουλος μετέφερε στη διάρκεια της εκπομπής την απόφαση των Γιώργου – Παναγιώτη Αγγελόπουλου να προχωρήσουν σε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για την υποστήριξη του εθνικού συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Αυτή είναι ακόμα μία δωρεά των ιδιοκτητών τηνς ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι είχαν προσφέρει και το ποσό του ενός εκατομμυρίου στο ΕΣΥ πριν από έναν μήνα. “Όπως με ενημερώνει ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει το ποσό των 10.000 ευρώ” είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος για την κίνηση των ερυθρόλευκων.

Στο μουσικό challenge 16 μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged ύστερα από προσωπική πρόσκληση αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού που τους τέθηκε το απλό ερώτημα “ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής;”. Οι απαντήσεις δόθηκαν, οι “παραγγελιές” έγιναν και τα ζευγάρια δημιουργήθηκαν: 

Γιώργος Αφρουδάκης/Γιώργος Σαμπάνης, Παναγιώτης Γιαννάκης/Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σπύρος Γιαννιώτης/Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Δώνης/Γιάννης Κότσιρας, Θοδωρής Ζαγοράκης/Διονύσης Σχοινάς, Νίκος Ζήσης/Στέλιος Ρόκκος, Γιάννης Μπουρούσης/Στέλιος Διονυσίου, Ντέμης Νικολαΐδης/Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Πετρούνιας/Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργος Πρίντεζης/Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Σάκκαρη/Άννα Βίσση, Βασίλης Σπανούλης/Αντώνης Ρέμος, Στέφανος Τσιτσιπάς/Stavento, Παναγιώτης Φασούλας/Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Φορτούνης/Κωνσταντίνος Αργυρός, Φανή Χαλκιά/Έλλη Κοκκίνου. 

Όλες οι δωρεές θα γίνονται κατευθείαν στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος του Ελληνικού Δημοσίου με ΙΒΑΝ GR8901000230000002341216317 και ονομασία «Είσπραξη δωρεών προς αποπληρωμή εκτάκτων δαπανών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19».

Challenge accepted. Μένουμε σπίτι, λίγο ακόμα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα