ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Μουσικός τραγουδά έξω από σπίτια φίλων και συγγενών που είναι σε καραντίνα

Στιγμιότυπο από τις αυτοσχέδιες συναυλίες του Tanner Howe
Στιγμιότυπο από τις αυτοσχέδιες συναυλίες του Tanner Howe YOUTUBE / @TANNER HOWE

Ο Tanner Howe και η οικογένειά του τραγούδησαν έξω από τα σπίτια φίλων και συγγενών, κάνοντάς τους έκπληξη. Οι αντιδράσεις ήταν απολαυστικές.

Ο Tanner Howe και η οικογένειά του κουράστηκαν να κάθονται στο σπίτι και να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, οπότε αποφάσισαν να γίνουν δημιουργικοί, κάνοντας μια όμορφη έκπληξη σε μερικούς στενούς φίλους τους και συγγενείς τους, που βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο Howe είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το Huntington Beach της Καλιφόρνια και, έτσι, ο ίδιος και η οικογένειά του συνέθεσαν μια λίστα τραγουδιών, διακόσμησαν το φορτηγάκι τους στο κλίμα των ημερών της πανδημίας του κορονοϊού, πήραν ένα μικρόφωνο και μια κιθάρα και πήγαν έξω από τα σπίτια των φίλων και συγγενών τους, αλλά και στους γείτονές τους.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει το Goodnewsnetwork.org, κρατώντας τις ασφαλείς αποστάσεις και φορώντας μάσκες, ο Howe και η οικογένειά του έπαιξαν και τραγούδησαν αισιόδοξα κομμάτια έξω από τα σπίτια τους, κάνοντάς τους όλους να ενθουσιαστούν και να συγκινηθούν. Μάλιστα, πήραν μαζί τους και κάμερες για να βιντεοσκοπήσουν τις αντιδράσεις, που ήταν απολαυστικές.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, ΗΠΑ
SHARE: