ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Εικόνα από το κέντρο της Αθήνας σε καιρό κορονοϊού

Νέα μέτρα: Πού μπαίνουν και πού δεν μπαίνουν από σήμερα οι ανεμβολίαστοι

Σε ισχύ από σήμερα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τι αλλάζει από σήμερα για τους ανεμβολίαστους. Νέο ωράριο στο λιανεμπόριο, τι ισχύει στα σούπερ μάρκετ.

Πολίτες στην Ερμού, εν μέσω πανδημίας

Νέα Μέτρα: Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων

Τι αλλάζει για τους ανεμβολίαστους από την ερχόμενη Δευτέρα 22/11, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Αλλαγή ωραρίου σε χώρους εργασίας και λιανεμπόριο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ολίγον από νέα μέτρα και απουσία αυτοκριτικής

Πέντε νέα μέτρα κατά του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης. Θα λήγει μετά από 7 μήνες το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους άνω των 60 που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση. Δειγματοληπτικοί έλεγχοι και σε Εκκλησια. Δεν θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι σε σινεμά, θέατρα, μουσεία, γυμναστήρια, ούτε με rapid test

Άντρας με μάσκα στο γραφείο

Άρση μέτρων: Πώς θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια από σήμερα- Μειώνεται το ποσοστό τηλεργασίας

Από σήμερα, Δευτέρα επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια σε όλη την επικράτεια, ενώ μειώνεται και το ποσοστό της τηλεργασίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Άνοιγμα γυμναστηρίων με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο

Άρση Μέτρων: Τι ανοίγει από Δευτέρα

Την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και το άνοιγμα των γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τι αλλάζει στην τηλεργασία. Αναλυτικά τι ανοίγει τις επόμενες μέρες.

Γυμναστήριο σε εποχή κορονοϊού

Γυμναστήρια: Αλαλούμ με τη διπλή μάσκα

Η εισήγηση της επιτροπής φέρεται να ήταν διπλή μάσκα για εργαζόμενους σε γυμναστήρια και αθλούμενους, όμως το ζήτημα είναι σε εκκρεμότητα, καθώς στην κυβέρνηση αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Γεωργιάδης: Άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων εάν έχουμε πτωτική πορεία κρουσμάτων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως "εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα". Τι είπε για γυμναστήρια, δεξιώσεις γάμου, ωράριο κυκλοφορίας και μουσική στην εστίαση.

Άδωνις Γεωργιάδης

Γεωργιάδης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για γυμναστήρια και παιδότοπους - Τα μέτρα στήριξης

Για τον τουρισμό, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται η έγκριση ειδικού χρηματοδοτικού προγράμματος, το ποσό του οποίου θα είναι πολύ μεγάλο. Σχετικά με την στήριξη της εστίασης, είπε ότι οι αιτήσεις από επιχειρήσεις έφτασαν τις 4.800 στην πλατφόρμα ependyseis.gr.

Στιγμιότυπο από γυμναστήριο εν μέσω πανδημίας

Άρση Μέτρων: Στις 31 Μαΐου επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια - Τι άλλο ανοίγει

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα "ανοίγματα". Πότε θα λειτουργήσουν ξανά γυμναστήρια, καζίνο, Γραφεια Συνοικεσίων, υπηρεσίες ευεξίας και οίκοι ανοχής.

Τουρίστες με μάσκες στο λιμάνι του Πειραιά.

Με το self test θα μπαίνουμε στο πλοίο

Στο "περίμενε" τα γυμναστήρια μέχρι τις 31 Μαϊου και μέχρι να ολοκληρωθούν τα επόμενα βήματα άρσης μέτρων, ενώ η κυβέρνηση εστιάζει στο άνοιγμα του τουρισμού.

Στιγμιότυπο από καφέ-ταράτσα στο Μοναστηράκι μετά το άνοιγμα της εστίασης

Άρση μέτρων: Η εστίαση είναι εδώ: Τι θα γίνει με τη μουσική - Τα επόμενα βήματα για τα "ανοίγματα"

Τα επόμενα βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα. Πώς θα προχωρήσει το άνοιγμα της εστίασης. Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, ενώ εξετάζεται άνοιγμα παιδικών σταθμών και φροντιστηρίων.

Γεωργιάδης: Ειδική ενίσχυση για γυμναστήρια- Πότε ανοίγουν κέντρα αισθητικής, σχολές οδηγών

Γεωργιάδης: Ειδική ενίσχυση για γυμναστήρια- Πότε ανοίγουν κέντρα αισθητικής, σχολές οδηγών

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι τα γυμναστήρια θα ανοίξουν τελευταία, καθώς δυνητικά μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για μετάδοση του ιού, λόγω του ότι οι γυμναζόμενοι δεν φοράνε μάσκα καθώς αθλούνται.