ΗΠΑ: Ο Κόλιν Πάουελ πάλευε με τον καρκίνο πριν τον νικήσει ο κορονοϊός

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΣΤΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΣΤΡΟΟΥ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο Πάουελ δεξιά EUROKINISSI

Η υγεία του Κόλιν Πάουελ ήταν ήδη επιβαρυμένη όταν προσβλήθηκε από τον covid-19.

O Κόλιν Πάουελ έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Πριν το μυαλό μεταπηδήσει σε κάποια αόριστη θεωρία συνομωσίας, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο άλλοτε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (ο πρώτος μαύρος που ανέλαβε αυτό το πόστο) είχε ένα πολύ σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Ο Πάουελ πάλευε και με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα με το πολλαπλό μυέλωμα που δημιουργεί στην πορεία του χρόνου μεγάλα προβλήματα στην ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού. Και γι' αυτό ο κίνδυνος που διέτρεχε από τον Covid-19 ήταν πολύ μεγαλύτερος.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε στο CNN η προσωπάρχης του Πάουελ και συνιστά σαφώς μία ιδιαίτερη πληροφορία που δίνει απαντήσεις.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο εκλιπών ήταν εγκαίρως εμβολιασμένος, το υπόκειμενο νόσημά του καθιστούσε τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό πάρα πολύ δύσκολη, πρόβλεψη που δυστυχώς επαληθέφτηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Κορονοϊός, καρκίνος
SHARE:

24Media Network