Κορονοϊός: Οι Ισπανοί αγοράζουν πισίνες για να βγάλουν το καλοκαίρι

Κορονοϊός: Οι Ισπανοί αγοράζουν πισίνες για να βγάλουν το καλοκαίρι

Μέχρι και 400% αυξήθηκαν οι πωλήσεις πισίνας στην Ισπανία, ως εναλλακτική και πιο ασφαλής λύση από αυτή της παραλίας. Μεγάλη αύξηση και στα κλιματιστικά λόγω τηλεργασίας.

Η αβεβαιότητα για τη διάρκεια της καραντίνας και ο φόβος για τα μπάνια στις παραλίες της χώρας κατά την περίοδο του καλοκαιριού οδήγησε αρκετούς Ισπανούς σε μία εναλλακτική και πιο ασφαλή λύση: Την αγορά πισίνας στο σπίτι τους! Οι πωλήσεις πισίνας στη χώρα αυξήθηκαν ως και 400%, αποτελώντας λύση πολυτέλειας αλλά και ανάγκης για τον κόσμο που φοβάται να κολυμπήσει στις παραλίες λόγω του κορονοϊού: “Δεν ξέραμε πόσο θα διαρκέσει η πανδημία και αν θα μπορούσαμε να βουτήξουμε σε μία παραλία, οπότε φτιάξαμε μία πισίνα για να είμαστε ήρεμοι και ασφαλείας”, δήλωσε σχετικά ένας Ισπανός πολίτης.

Την ίδια ώρα, σημαντική αύξηση έχει σημειωθεί και στις πωλήσεις των κλιματιστικών, η οποία φτάνει ως και το 60%. Ο λόγος; Η τηλεργασία που κρατά τους πολίτες στο σπίτι και τους αναγκάζει να εγκαταστήσουν κλιματιστικά για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα. 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα