ΝΔ για Τσίπρα στα Σκόπια: Οι Πρέσπες έχουν ήδη κριθεί στη συνείδηση των Ελλήνων

ΝΔ για Τσίπρα στα Σκόπια: Οι Πρέσπες έχουν ήδη κριθεί στη συνείδηση των Ελλήνων
Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ MotionTeam

Για επικοινωνιακή απόπειρα εξωραϊσμού της συμφωνίας των Πρεσπών από τον πρωθυπουργό κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, εκτιμώντας πως η ετυμηγορία των πολιτών θα φανεί στις ευρωεκλογές

Ως μία προσπάθεια να εξωραϊσει επικοινωνιακά τη συμφωνία των Πρεσπών χωρίς όμως αποτέλεσμα αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Με ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει τις δηλώσεις του κ.Τσίπρα μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό της γείτονος Ζόραν Ζάεφ, εκτιμώντας πως ήδη οι πολίτες έχουν σχηματίσει αρνητική γνώμη για τη συμφωνία, η οποία δεν αλλάζει και θα εκφραστεί στην κάλπη των ευρωεκλογών ή των εθνικών εάν αυτές γίνουν νωρίτερα.

“Η επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών έχει ήδη κριθεί στη συνείδηση των Ελλήνων. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει οποιαδήποτε επικοινωνιακή απόπειρα εξωραϊσμού της από τον κ. Τσίπρα. Θα το συνειδητοποιήσει, άλλωστε, σε μόλις 54 μέρες από σήμερα, στις κάλπες της 26ης Μαΐου ή και νωρίτερα, αν προκαλέσει εθνικές εκλογές” αναφέρει ειδικότερα στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα