Καιρός: Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

Καιρός: Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή
Σύννεφα Eurokinissi

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός σε όλη τη χώρα και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές που αργότερα θα σταματήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Την Κυριακή οι βοριάδες πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 7 μπ και θα πέσει η θερμοκρασία

* Η πτώση της θερμοκρασίας μέχρι τα μέσα της εβδομάδος στα βόρεια θα είναι της τάξης των 8 με 10 βαθμών Κελσίου

* Θα εκδηλωθούν τοπικά φαινόμενα κατά κανόνα ασθενή

 

Την Κυριακή αρχικά τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ενώ σταδιακά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Τοπικός παγετός νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 18 με 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά του νομού τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και θερμοκρασία από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα