Καιρός: Άνεμοι έως 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Καιρός: Άνεμοι έως 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες
Δυνατοί άνεμοι EUROKINISSI

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Η πτώση της θερμοκρασίας και οι τοπικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις με λίγα τοπικά φαινόμενα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-09-2019

Στη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 5 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-09-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη όπου θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-09-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα βορειανατολικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα