Καιρός: Αρκετή ηλιοφάνεια την Μεγάλη Δευτέρα

Καιρός: Αρκετή ηλιοφάνεια την Μεγάλη Δευτέρα
Ηλιοφάνεια στον Πηνειό ποταμό στα παράλια του νομού Λάρισας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς   
  • Λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια  
  •  Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6  μποφόρ και αργότερα θα εξασθενήσουν

 

Για τη Μεγάλη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός  με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως τα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ, που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν νότιων διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια και θα φτάσει τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23  βαθμούς και στο Αιγαίο τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική  

 

Στην Αττική θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ που αργότερα θα εξασθενήσουν και θα αρχίσουν να στρέφονται σε νοτιάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη    

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά πιο πυκνές κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα