Καιρός: Αστάθεια και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Αστάθεια και πτώση θερμοκρασίας
Χειμωνιάτικος καιρός στο νότιο Πήλιο Eurokinissi

Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή και εντείνεται από τη Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Την Κυριακή βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές , αλλά από τη Δευτέρα και μετά θα έχουμε άστατο καιρό

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στις αρχές της εβδομάδος

• Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά τις πρωινές και στην Πελοπόννησο το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-05-2020
Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι από το απόγευμα στη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-05-2020
Στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 26-05-2020, ΤΕΤΑΡΤΗ 27-05-2020

Άστατος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και την Κρήτη. Βελτίωση του καιρού το βράδυ της Πέμπτης στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως την Τετάρτη.

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία στην Αθήνα

Με σχεδόν αίθριο καιρός και λίγες τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο διήμερο στην Αθήνα αλλά την Τρίτη ενδέχεται να βρέξει . Η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου

Παροδικά άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες μπόρες την Τρίτη . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα