Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και επέκταση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά – Κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και επέκταση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά – Κανονικές θερμοκρασίες
Συννεφιασμένος καιρός (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Η αστάθεια ξεκινά από την Κυριακή στα βόρεια και επεκτείνεται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τη Δευτέρα . Οι θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ξεκινά αστάθεια την Κυριακή στα βόρεια και εντείνεται από βδομάδα σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι από την Κυριακή θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πελάγη 5-6 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6-7 . Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Καιρός Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ανατολικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Καιρός Δευτέρα

Στα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές
νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα νότια θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Καιρός Τρίτη

Στα κεντρικά και βόρεια προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, στα κεντρικά και τα βόρεια.

Καιρός Τετάρτη

Στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Καιρός Αττική

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μπόρα την Τρίτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με αστάθεια Δευτέρα και κυρίως Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μπόρες ή καταιγίδες τη Δευτέρα και Τρίτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα