Καιρός: Διατηρείται άστατος με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Διατηρείται άστατος με βροχές και καταιγίδες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και τα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά – Χρησιμοποιείστε εφαρμογή για εντοπισμό καταιγίδων από το κινητό σας. Κατεβάστε την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.blitzortung.android.app

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά, τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Σχετική βελτίωση του καιρού το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 24 και στα νησιά του Αιγαίου τους 22βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος καιρός

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές καθώς και τις μεσημβρινές ώρες, μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από νωρίς το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 27/5/1991 είχαμε χιονοπτώσεις στη Πίνδο πάνω από τα 1600 μέτρα και το 2015 Χαλαζοπτώσεις σε Μήλο, Βοιωτία και Εύβοια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα