Καιρός: Διατηρούνται τα 35άρια στα ηπειρωτικά

Καιρός: Διατηρούνται τα 35άρια στα ηπειρωτικά
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Αστάθεια στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα διατηρείται ο σχεδόν αίθριος καιρός με μέγιστη θερμοκρασία τους 35 βαθμούς στα ηπειρωτικά.Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αστάθεια στα βόρεια και σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς , ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
  • Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ

Καιρός Τετάρτη


Την Τετάρτη προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός Από το μεσημέρι στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα κατά 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και από αργά το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες, που το βράδυ πρόσκαιρα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τη νύχτα θα επικρατήσουν ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 26/5/1952 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

-Το 2007 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο.

–Το 2012 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Ήπειρο.

– Το 2014 σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις σε Κοζάνη (3εκ) και στο Παρανέστι Δράμας.

-Το 2015 χαλαζόπτωση έπληξε τη Γαύδο και τη Νάξο και παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Αγαθονήσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα