Καιρός: Διήμερο με βροχές από σήμερα

Καιρός: Διήμερο με βροχές από σήμερα
Βροχόπτωση στην Αθήνα eurokinissi

Βροχές σήμερα στις περισσότερες περιοχές , αλλά με ήπια θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες τοπικές βροχές το επόμενο διήμερο στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μπ.

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας , ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ . Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, που από το απόγευμα και από τα βόρεια θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες γρήγορα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο νότιο Αιγαίο πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές, οπότε στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται κατά τόπους παγετός.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική με βροχή τη Δευτέρα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές την Πέμπτη . Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι με ενίσχυση την Πέμπτη στα 6 μπ . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και λίγες βροχές την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 15 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη , αλλά θα πέσει στους 8 στη Θεσσαλονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα