Καιρός: Έως 38 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία

Καιρός: Έως 38 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία
Στιγμιότυπο από το Άργος, εν μέσω καύσωνα EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία σε άνοδο με μέγιστη τιμή τους 37 με 38 βαθμούς στα ηπειρωτικά
  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές
  • Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 στο Αιγαίο 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση

Η προοπτική του καιρού

Σχεδόν καιρός στις περισσότερες περιοχές με άνοδο της θερμοκρασίας. Δείτε τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών προς την χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ….σαν σήμερα στις 22/7/1946 είχαμε 40°C στην Αθήνα. — – Το 1998 είχαμε δασικές πυρκαγιές στην Αττική με 5 νεκρούς. — Το 2007 σημειώθηκαν 41°C στο Θησείο. — Το 2013 είχαμε 98.8mm υετού στη Ζαγορά από έντονες καταιγίδες. — Το 2014 προκλήθηκαν καταστροφές σε καλλιέργειες στη Νάουσα από χαλάζι. Τρεις υδροσίφωνες στην Κέρκυρα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα