Καιρός: Ηλιοφάνεια, ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή

Καιρός: Ηλιοφάνεια, ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΟΓΣ EUROKINISSI) Eurokinissi

Οι άνεμοι στρέφονται σε νοτιάδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Στα δυτικά και τα βόρεια τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις

  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και κατά τόπους θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βορειοδυτικά ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι με μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι μέχρι μέτριοι 3-4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 2 Απριλίου 2005 είχαμε μόλις 10°C μέγιστη θερμοκρασία στο Ηράκλειο Κρήτης με καταιγίδες και ισχυρούς βοριάδες.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα