Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές

Εικόνα από την παραλία της Θεσσαλονίκης
Εικόνα από την παραλία της Θεσσαλονίκης MOTIONTEAM

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα αλλά και τις επόμενες μέρες.

Στα δυτικά ο καιρός τη Δευτέρα θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι βοριάδες θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μπ.

Θα επανέλθει η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα τις επόμενες μέρες ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μπ. Στη Δυτική Ελλάδα πλησιάζουν κάποια χαμηλά από την Ιταλία που θα προκαλέσουν τοπικές βροχές.

ADVERTISING

ΤΡΙΤΗ

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά των ηπειρωτικών περιοχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές

Στα νοτιοανατολικά γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως των ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές

SHARE:

24Media Network