Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις, βοριάδες και κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις, βοριάδες και κανονικές θερμοκρασίες
Καιρός με σύννεφα Eurokinissi

Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα βορειοανατολικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ

Την Πέμπτη προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά και στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση και με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια και θα έχουμε μέγιστη τιμή θερμοκρασία στα βόρεια τους 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και τοπικά 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα