Καιρός: Μελτέμι έως 8 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία οι 37 βαθμοί την Πέμπτη

Καιρός: Μελτέμι έως 8 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία οι 37 βαθμοί την Πέμπτη
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας INTIME NEWS

Σε άνοδο η θερμοκρασία την Πέμπτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία σε άνοδο με μέγιστη τιμή τους 36 με 37 βαθμούς στα ηπειρωτικά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές

  • Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 στο Αιγαίο 5-7 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση

 

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα τους 34 με 35 , ενώ στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά 7 και στο Κάβο Ντόρο 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 21/7/ 1983 είχαμε ΕΝΝΕΑ νεκρούς από ισχυρά μπουρίνια σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Βόλο. — Το 2005 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες σε Κοζάνη και Πιερία. 40°C στην Αθήνα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα