Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και σκόνη την Κυριακή

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και σκόνη την Κυριακή
Ανοιξιάτικος καιρός Eurokinissi

Ήπιος θερμοκρασιακά ο καιρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές – Μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια

  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή στα ανατολικά και νότια

  • Οι άνεμοι φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά στα νότια τα 7 μποφόρ

 

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες πιθανό στα βορειοδυτικά τις πρωινές και εκ νέου τις νυχτερινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχουμε μέγιστη τιμή θερμοκρασία στα βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 23 με 27 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 18/4/2014 είχαμε χαλαζόπτωση στη Μύκονο και τη Σκιάθο. Επίσης σημειώθηκαν υδροσίφωνες σε Πάτρα και Λίνδο Ρόδου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα