Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά μέχρι και την Τετάρτη

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά μέχρι και την Τετάρτη
Συννεφιά Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, αν και τοπικά θα έχουμε αστάθεια στα ηπειρωτικά. Στα πελάγη θα πνέουν μέτριοι άνεμοι και θα είναι αυξημένη η σχετική υγρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια κατά κανόνα περιορισμένη
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια όπου θα φτάσει έως τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-08-22

Στη Θράκη, τα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας, το βορειοανατολικό Αιγαίο και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με όμβρους και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς και στα νησιά τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 01-09-22

Λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει στα ανατολικά μικρή πτώση.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-09-22

Αρχικά στη Μακεδονία, τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς μεταβλητοί, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 03-09-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά είναι μικρή.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με αστάθεια την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα