Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια το Σάββατο – Έως τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια το Σάββατο – Έως τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Καιρός EUROKINISSI

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. ΒΔ άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Το Σάββατο στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες,το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 29 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν με πιθανή μπόρα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα

  • Στις 3/9/2005 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στις Ανατολικές ακτές του Πηλίου.
  • Το 2014 είχαμε δύο υδροσίφωνες στην Ιθάκη, πλημμύρες σε Καβάλα, Ξάνθη και Νέα Καλλικράτεια. Πτώσεις δέντρων από ισχυρούς ανέμους στην Ορεστιάδα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα