Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια
Πτώση της θερμοκρασίας EUROKINISSI.GR

Παγετός στα ηπειρωτικά της χώρας, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

Λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια και στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις

Η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα ανατολικά και την Πέμπτη και Παρασκευή θα ανέβει λίγο. Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά έως 7 στα ΝΑ

Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού

Το Σαββατοκύριακο έρχονται πολλές βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 7 με 8 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 10 με 11 βαθμούς και μόνο κατά τόπους στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά , ενώ από τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 19/1/1930 είχαμε χιονοπτώσεις στα Β. Προάστια Αθηνών, χιονόνερο στο κέντρο. Το 1947 επικράτησε πυκνή ομίχλη στη Ν. Ευβοϊκό που προκάλεσε ναυάγιο με περίπου 400 νεκρούς. το 2003 είχαμε πλημμύρες στη Χίο και Σάμο. Πνιγμός μιας γυναίκας από υπερχείλιση χειμάρρου στη Κω.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version