Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Καλοκαίρι στην Πάρο με κορονοϊό Panorama Press

Άνεμοι έως 5-6 μποφόρ στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Πτώση θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
  • Σχεδόν αίθριος καιρός , ενώ ξεκινά αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια από την Κυριακή
  • Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ

Την Παρασκευή τους 40 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία στο Άστρος Κυνουρίας και τους 39 στις Σέρρες και την Ελευσίνα.

Για σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα και τα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο έως 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο μέχρι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 38 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Νότια Κρήτη τους 33 με 36 και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 4μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 17/7/1904 ξεσπά έντονη θαλασσοταραχή στο κεντρικό Αιγαίο η οποία προκαλεί προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Το 2005 μπουρίνια εκδηλώνονται σε Πιερία και Λάρισα και προκαλούν πολλά προβλήματα. – Το 2014 εμφανίζεται υδροσίφωνας στην Κέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα