Καιρός: Συννεφιές και τοπικές βροχές το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Συννεφιές και τοπικές βροχές το επόμενο τριήμερο
Συννεφιασμένος ουρανός Eurokinissi

Χωρίς προβλήματα με τον καιρό το επόμενο τριήμερο. Η πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά –Προσοχή στην οδήγηση

* Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα με τον καιρό

* Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ

Περιορισμένη αστάθεια θα έχουμε την Τετάρτη στα ανατολικά και τα νότια ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι κανονικές για την εποχή. Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα.

ΠΕΜΠΤΗ

 

Στα δυτικά και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν και θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Με κανονικές θερμοκρασίες, δυτικούς ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους και με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Πρόσκαιρα άστατος καιρός το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

 

Παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες με λίγες τοπικές βροχές το Σάββατο και με κανονικές θερμοκρασίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα