Καιρός: Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα
Ζεστός καιρός Eurokinissi

Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος. Οι θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά και κατά τόπους θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς , με πτώση το Σαββατοκύριακο

• Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια

• Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο τα 5 με 7 μποφόρ έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος . Τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 37 και στα δυτικά τους 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ


Γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και πιθανώς στη δυτική Στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ


Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και στα δυτικά θα Εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ


Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 13-07-2021


Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο από τα δυτικά.

Καιρός Αττική

Σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 33 ΜΕ 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα