Καιρός: Τοπικά 40 με 42 βαθμούς Κελσίου έως και το Σάββατο

Καιρός: Τοπικά 40 με 42 βαθμούς Κελσίου έως και το Σάββατο
EUROKINISSI/ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΡΛΗ

Από την Κυριακή αναμένεται μικρή υποχώρηση της ζέστης στα βόρεια και τη Δευτέρα στην υπόλοιπη χώρα.  Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα ηπειρωτικά τους 40 με 42 βαθμούς και τους 36 με 37 στα νησιά

• Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τμήματα του Αιγαίου πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται και πάλι γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και προβλέπεται να φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-06-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά κατά τόπους τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου όμως στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-06-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης και πιθανώς της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά κατά τόπους τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-06-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα στα κεντρικά και τα νότια και μόνο στα βόρεια θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021

Στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα