Καιρός: Τοπικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες – Πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες – Πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη
Eurokinissi

Αίθριος καιρός την Τετάρτη με νεφώσεις στα βορειοανατολικά. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός μέχρι και το Σάββατο. Αλλαγή από Κυριακή
  • Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε επίπεδα κανονικά για την εποχή- Πτώση την Πέμπτη , άνοδο Σάββατο
  • Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη

Για την Τετάρτη αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, γρήγορα όμως στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ

ΠΕΜΠΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας στα κεντρικά και τα νότια. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Από το απόγευμα στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα- Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο από τους 12 βαθμούς της Πέμπτης θα ανεβεί στους 17 βαθμούς το Σάββατο

Τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 16 βαθμών Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα