Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας
Κρύο στην Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα πέσει πρόσκαιρα και θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή αλλά το επόμενο διήμερο θα ανέβει
  • Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μπ με εξασθένηση από το βράδυ
  • Ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα το πρωί στα κεντρικά και τα νότια

Για την Πέμπτη προβλέπονται λίγες βροχές μικρής διάρκειας στα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου και στο Αιγαίο τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά τοπικές νεφώσεις στην Αττική και αργότερα σχεδόν αίθριος

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 19/3/2000 είχαμε χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της Αττικής και χιονοκαταιγίδες στη Ν. Εύβοια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα