Καιρός: Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές
Καλός καιρός στον Πειραιά Eurokinissi

Παροδικά φαινόμενα κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

O καιρός με μία ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά επίπεδα κυρίως στα βόρεια
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό για το επόμενο 10ημερο

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι και την Παρασκευή ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχουμε βροχές κυρίως στα δυτικά τα Κεντρικά και τα Βόρεια. Στα βορειοδυτικά το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Επειδή όμως κάποιοι «φουσκώνουν» τα πράγματα για δημιουργία εντυπώσεων εμείς σας προτείνουμε να πληροφορείστε από εδώ για τον καιρό , όπου όποτε κριθεί αναγκαίο θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και έγκαιρα . Η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα θα ανέβει και θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή.

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη μέχρι το απόγευμα και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο το απόγευμα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 20 και στα υπόλοιπα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός-Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και μετά το απόγευμα στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός-Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 18/10/1934: Ανεμοστρόβιλος στον Αστακό προκαλεί το θάνατο 3 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 40. Σοβαρές καταστροφές σε κτίρια.

Το 1937 Πολύνεκρη κακοκαιρία στη Β. Κρήτη με 16 θύματα και σοβαρές ζημιές.

Το 2010 είχαμε ισχυρές βροχές σε Χίο και Ικαρία με αποτέλεσμα τον πνιγμό δύο ανθρώπων και σημαντικές καταστροφές.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version