Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με φαινόμενα αστάθειας στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και τοπικές βροχές στα δυτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ

Την Τρίτη στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια και τα κεντρικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα έχουμε μέγιστη τιμή θερμοκρασία στα βόρεια τους 19 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα.


Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 20/4/2006 είχαμε έντονη αστάθεια στην ηπειρωτική Ελλάδα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα