Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Μεγάλη Τετάρτη

Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Μεγάλη Τετάρτη
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Λίγα τοπικά φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια και άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η έξοδος με βελτιωμένο καιρό σε στεριά και θάλασσα στις περισσότερες περιοχές- Λίγα τοπικά φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια

  • Η θερμοκρασία θα αρχίσει να επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

 

Τη Μεγάλη Τετάρτη στη δυτική και βόρεια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 20 Απριλίου 1984 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα