Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πλησιάζει στα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές και περιορισμένη αστάθεια γενικώς στα βόρεια ορεινά
  • Η θερμοκρασία σε άνοδο και βαθμιαία θα αρχίσει να πλησιάζει στα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στα νότια τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Καιρός Πέμπτη

Στα βορειοανατολικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ανατολικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά και πρόσκαιρα το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φθάσει κατά τόπους τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Παρασκευή

Στα βορειοανατολικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ανατολικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα βορειοανατολικά ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου


Μια γρήγορη ματιά στον καιρό της εβδομάδος

Άστατος καιρός στα βόρεια κατά περιόδους Στα υπόλοιπα σχεδόν αίθριος καιρός. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα . Άνοδος θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα