Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια τοπικά ισχυρές

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια τοπικά ισχυρές
Βροχές INTIME

Σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα σταματήσουν-Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού οπό το διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια τοπικά ισχυρές που σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα σταματήσουν
  • Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους έντονες στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη 8 και τις πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και από το βράδυ σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση και στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 15, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ-ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα