Nεφώσεις παροδικά αυξημένες- Μικρή πτώση θερμοκρασίας

Nεφώσεις παροδικά αυξημένες- Μικρή πτώση θερμοκρασίας
Συννεφιά Eurokinissi Sports

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν ενίσχυση και την Πέμπτη θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες ημέρες, με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια

• Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο, αλλά δεν θα απέχει από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν ενίσχυση και την Πέμπτη θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται ήπιος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε δεν αποκλείεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 03-11-2020

Στα βορειοανατολικά παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-11-2020

Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και βαθμιαία στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα
ανατολικά έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 05-11-2020

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-11-2020

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανή βροχή την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 17 και 21 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα