Σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια την Κυριακή

Σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια την Κυριακή
Βροχή στα Τρίκαλα Eurokinissi

Άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη έως 5-6 μποφόρ

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και από το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοδυτικά. Το βράδυ και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια και θα έχουμε μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στα βόρεια τους 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 27 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί στα δυτικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 25/10/2004 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Πελοπόννησο. Το 2009 Ισχυρές βροχοπτώσεις επηρεάζουν την Κρήτη με 177 χιλιοστά βροχής στο Τζερμιάδον Λασιθίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version