Θοδωρής Κολυδάς – κακοκαιρία “Μπάλλος”: Αναμένεται και νέο ισχυρο κύμα

Θοδωρής Κολυδάς – κακοκαιρία “Μπάλλος”: Αναμένεται και νέο ισχυρο κύμα
Έντονες βροχοπτώσεις στην Αττική όλη την μέρα Eurokinissi

Μεγάλα ύψη βροχής έχουν ήδη καταγραφεί σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάσταση που αναμένεται να συνεχιστεί, όσο διαρκεί το πέρασμα της κακοκαιρίας "Μπάλλος" από την χώρα

Έντονες βροχοπτώσεις έχουν σημειωθεί ήδη στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ με το πέρασμα της κακοκαιρίας “Μπάλλος” από την Αττική υπήρξαν ραγδαιότητες βροχής που ξεπερνούσαν τα 50 χιλιοστά ανά ώρα.

Ζωντανή ενημέρωση από το πέρασμα της κακοκαιρίας “Μπάλλος”

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο σχετικά ολιγόωρο πέρασμα της πρώτης διαταραχής να καταγραφούν και πάνω από 100 mm βροχής. Σημαντικές ήταν οι βροχοπτώσεις και στην περιοχή της Κρήτης.

Η κακοκαιρία έχει μεγάλη δυναμική και τα καταιγιδοφόρα νέφη ξεπερνούσαν το πρωί στο Ιόνιο τα 10 Km.

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα μας δίνουν ακόμη και πάνω από 100 χιλιοστά βροχής σε πάρα πολλές περιοχές. Το πιο σημαντικό στοιχείο και στην υπόλοιπη χώρα δεν είναι μόνο τα μεγάλα ύψη βροχής, αλλά το ότι αυτά θα πέσουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το κύμα της κακοκαιρίας θα πλήξει την ανατολική Ελλάδα εκ νέου τις βραδυνές ώρες, πρώτα την Αττική και ακολούθως προς τις πρωινές ώρες τη Βόρεια Εύβοια. Με το πέρασμα του μετώπου αυτού θα ενισχυθούν και οι νοτιάδες και θα φτάσουν τοπικά και τα 9 μποφώρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα