Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Έντονη νέφωση πάνω από την Αθήνα Eurokinissi

Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες ημέρες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια

  • Η θερμοκρασία θα πέσει το Σαββατοκύριακο θα έχουμε μέγιστες θερμοκρασίες κάτω από τους 20 βαθμούς

  • Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ενίσχυση την Παρασκευή και το Σάββατο και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα, Πέμπτη, στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά έως 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-11-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και νωρίς το πρωί στο Ιόνιο, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7-11-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές

βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, οι οποίες στη βόρεια Κρήτη θα έχουν μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς με μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6, στα δυτικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-11-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές

βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς με μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9-11-2020

Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 17 και 19 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα