Τοπικές βροχές την παραμονή, βελτίωση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Τοπικές βροχές την παραμονή, βελτίωση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Την Πέμπτη βροχές κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο, αλλά ο καιρός ανήμερα την Πρωτοχρονιά βελτιώνεται
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 31-12-2020 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ)

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στα δυτικά και από το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι στα δυτικά και από το βράδυ στα ανατολικά, θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01-01-2021 (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.


ΣΑΒΒΑΤΟ 02-01-2021

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τη νύχτα στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6, από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 03-01-2021

Στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και κυρίως στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Τη νύχτα στο Ιόνιο θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα με βροχή την Πέμπτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα την Πέμπτη . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου , δηλαδή θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή.

Tοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχή την Πέμπτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχή την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version