Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές

Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές
Hλιοβασίλεμα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας Eurokinissi

Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα , όπου θα έχουμε τοπικές βροχές
  • Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες

Την Τετάρτη στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Στα δυτικά και τα βόρεια από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική αρχικά προβλέπεται σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 14/10/2010 ανεμοστρόβιλος προκάλεσε καταστροφές στην Κύθνο και είχαμε πλημμύρες και σε περιοχές της Φωκίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα