ΚΕΘΕΑ

Συγκέντρωση του ΚΕΘΕΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

ΚΕΘΕΑ: Η πανδημία μείωσε κατά 12% τη ζήτηση θεραπείας - Αναμένεται αύξηση

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ εξήγησε πως τους επόμενους μήνες αναμένεται αυξημένη ζήτηση, καθώς πάντα υπάρχει μια μικρή χρονική απόσταση στον ουσιαστικό αντίκτυπο της πανδημίας πάνω στις εξαρτητικές συμπεριφορές.

Συγκέντρωση του ΚΕΘΕΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

ΚΕΘΕΑ: Αποσύρεται το νομοσχέδιο "αναδιάρθρωσης" - Περιθώριο στους εργαζόμενους για προτάσεις

"Παγώνει" το υπουργείο Υγείας το "προσχέδιο εσωτερικής διαβούλευσης" που προέβλεπε τη ριζική αναδιάρθρωση του ΚΕΘΕΑ - "Το υπουργείο αναγκάστηκε να μαζέψει άρον άρον το προσχέδιο νόμου" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βαρουφάκης: Στο πλευρό των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ

Βαρουφάκης: Στο πλευρό των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 εξέφρασε την στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων και των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ απέναντι στα σχέδια του διορισμένου ΔΣ και της κυβέρνησης. το οποίο και χαρακτήρισε ως "μνημονιακό μοντέλο".

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ

ΚΕΘΕΑ: Ανοιχτή επιστολή των Συλλόγων Οικογένειας και Φίλων προς τον Κικίλια

Αυτό που περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου "δεν μοιάζει σε τίποτα με το ΚΕΘΕΑ που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, με το ΚΕΘΕΑ που βοήθησε κι εμάς και τα παιδιά μας να σταθούν στα πόδια τους" τονίζουν 14 συνολικά Σύλλογοι Οικογένειας θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ.

ΚΕΘΕΑ

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news για το ΚΕΘΕΑ

"Στην πραγματικότητα, το ΚΕΘΕΑ όχι μόνον δεν κλείνει, αλλά ανασυγκροτείται με στόχο ακόμη καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης", ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ.

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ

ΚΕΘΕΑ: 'Ο​,τι θεραπεύει, αντιστέκεται

Τα προβλεπόμενα στο νομοθετικό προσχέδιο συγκρούονται ευθέως με βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου των θεραπευτικών κοινοτήτων, που είναι ταυτισμένο με το ΚΕΘΕΑ - Γράφει ο Καθηγητής Κοινωνικής Εργασίας στο Δημοκρίτειο, Χαράλαμπος Πουλόπουλος.

Συγκέντρωση του ΚΕΘΕΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Τι πραγματικά συμβαίνει με το ΚΕΘΕΑ - Οι αλλαγές και οι αντιδράσεις

Το NEWS 24/7 μίλησε με εργαζόμενους και ωφελούμενους του ΚΕΘΕΑ αλλά και με ανθρώπους που συμμετείχαν στην κατάρτιση του προσχεδίου για την αλλαγή λειτουργίας του οργανισμού, εξετάζοντας τα σημεία αντιπαράθεσης και τις επικείμενες αλλαγές.

Οι ειδήσεις που κρατάμε από το 2020

Good News: Κι όμως το 2020 είχε και θετικές ειδήσεις

Στην πιο δύσκολη χρονιά του 21ου αιώνα και μία από τις πιο "στραβές κι ανάποδες" που βίωσε η ανθρωπότητα, το News 24/7 εγκαινίασε μία στήλη με ευχάριστες ειδήσεις που μας προσέφεραν λίγη απόδραση από τη δυσάρεστη ρουτίνα. Σας θυμίζουμε μερικές από αυτές.

ΚΕΘΕΑ: Η ζωή των εξαρτημένων χρηστών της Αθήνας στη διάρκεια της πανδημίας

ΚΕΘΕΑ: Η ζωή των εξαρτημένων χρηστών της Αθήνας στη διάρκεια της πανδημίας

Οι συμμετέχοντες ιεράρχησαν ως πρώτη δυσκολία κατά την διάρκεια του lockdown θέματα σχετικά με τη χρήση (διαθεσιμότητα ουσίας), ενώ η συντριπτική πλειονότητα απάντησε πως δεν φοβάται να νοσήσει από τον κορονοϊό ή να πεθάνει.

Νίκος Παρασκευόπουλος

Παρασκευόπουλος: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για συκοφάντηση με αφορμή το ΚΕΘΕΑ

«Ένας νόμος που μείωσε την εγκληματικότητα σε βαριά κακουργήματα και βελτίωσε τις συνθήκες στις ελληνικές φυλακές, αναφέρεται από τους συκοφάντες σαν να ευνοούσε μόνο μια ειδική κατηγορία κρατουμένων», αναφέρει.

Ο Βασίλης Κικίλιας στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

Κικίλιας: Πόρισμα με καταγγελίες για το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης κατέθεσε στη Βουλή

Υψηλοί τόνοι στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Οι αναφορές του Βασίλη Κικίλια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.

Στιγμιότυπα από την ημερίδα για τον απολογισμό έργου την περίοδο 2016 από το ΚΕΘΕΑ. Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI / ΕΛΕΝΗ ΡΟΚΟΥ)

ΚΕΘΕΑ: "Ένα Δ.Σ. που επιβάλλεται δεν έχει θέση εδώ"

"Είναι καταφανές ότι η επιλογή των έμμισθων Προέδρου και Αντιπρόεδρου έγιναν με κύριο κριτήριο τα κομματικά τους διαπιστευτήρια", αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό του το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Συναυλία υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ στο Σύνταγμα

Συναυλία υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ στο Σύνταγμα

Μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων, συγγενείς, φίλοι, εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία υποστήριξης, αφιερωμένη στα 33 χρόνια ΚΕΘΕΑ.

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση για το ΚΕΘΕΑ έξω από το υπουργείο Υγείας

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση για το ΚΕΘΕΑ έξω από το υπουργείο Υγείας

Πολύ μεγάλη συμμετοχή έχει η συγκέντρωση ενάντια στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου για το ΚΕΘΕΑ. Εργαζόμενοι, μέλη, γονείς και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ζητούν την άμεση ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Συνάντηση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ, την Παρασκευή 4 Οκτώβριου

ΚΕΘΕΑ: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση στο υπουργείο Υγείας - Αμετακίνητη η κυβέρνηση

"Δεν θα σταματήσουν την προσπάθειά τους να μην προχωρήσει η ΠΝΠ" δηλώνουν οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ, με την συμπαράσταση φορέων και επιστημόνων. "Διασφαλίζουμε την οικονομική διαχείριση" η απάντηση του Βασίλη Κικίλια.

Χαλάζι στην Αθήνα

Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Έντονη χαλαζόπτωση το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα. Κλήσεις για κοπές δέντρων δέχθηκε η Πυροσβεστική. Προβλήματα σε Κεφαλονιά, Τρίκαλα και Γιάννενα. Πλημμύρες, κατολισθήσεις βράχων και ζημιές. Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού.