Αδερφός 16χρονης που πέθανε από κορονοϊό: “Ήμουν αρνητής. Να τηρείτε τα μέτρα”

Αδερφός 16χρονης που πέθανε από κορονοϊό: “Ήμουν αρνητής. Να τηρείτε τα μέτρα”
Γιατρός shutterstock

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο έπειτα από το θάνατο του 16χρονου κοριτσιού από κορονοϊό. Σε κατάσταση σοκ ο αδερφός της. Ποιο μήνυμα στέλνει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο αδερφός της 16χρονης από τη Θήβα που έφυγε σήμερα από τη ζωή έπειτα από επιπλοκές στην υγεία της που αποδίδονται στον κορονοϊό. Το κορίτσι έγινε το νεαρότερο θύμα του ιού στη χώρα μας.

Να επισημάνουμε πως και η μητέρα του κοριτσιού έχει προσβληθεί ο κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Ο 20χρονος αδερφός του θύματος, μιλώντας στο κανάλι του Alpha, παραδέχτηκε πως ο ίδιος ήταν αρνητής της πανδημίας και γι’ αυτό έκανε έκκληση στους αρνητές να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα. “Όσοι είναι συνωμοσιολόγοι, να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του. Ζει ανάμεσά μας, είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει”, τόνισε. “Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει, έχω και τη μητέρα μου εκεί. Έχασα την αδερφούλα μου, ό,τι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο”, συμπλήρωσε ο 20χρονος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα