Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στον Παρνασσό – Φέρει τραύματα στο κεφάλι

Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στον Παρνασσό – Φέρει τραύματα στο κεφάλι
lamiareport

Βρέθηκε ο ηλικιωμένος άντρας που αγνοείτο τις τελευταίες ώρες μετά από πτώση του σε χαράδρα κοντά στον Φτερόλακκα Παρνασσού. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι έχει η περιπέτεια του ηλικιωμένου άντρα από το Πολύδροσο (Σουβάλα) που αγνοείτο από το απόγευμα του Σαββάτου όταν στην προσπάθειά του να μαζέψει τσάι κοντά στην Φτερόλακκα στον Παρνασσό έπεσε σε χαράδρα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ για τον εντοπισμό του, μετά από ειδοποίηση του ίδιου μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ωστόσο το σήμα χάθηκε για ώρες, μαζί και τα ίχνη του.

Όπως αναφέρει το lamiareport, πυροσβέστες από την Αμφίκλεια και από την 7η ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκαν μέχρι να βρεθεί ο ηλικιωμένος, ο οποίος μάλιστα είχε ΄και παλαιότερα ατύχημα στο βουνό.

Ο άντρας βρέθηκε λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ πεσμένος σε δύσβατη χαράδρα και χτυπημένος με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Για τον απεγκλωβισμό του επενέβη η ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα